PITTA CAN AALST

Recentebeoordeling


3 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Can Aalst. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 22:22 Twee keer gebeld om te vragen waar onze bestelling na een uur bleef. Geen deftig antwoord na een uur na verwachte levertijd kwam deze eindelijk toe, niet warm. Alle begrip voor een respectabele 30 min vertraging mits meer als er communicatie is.
16 jun 2024 om 21:13 Lang moet wachten tot je bestelling krijg meer dan 3 uur wachten tegen da je bestelling kreeg Heel slecht in leveraging
1 mei 2024 om 20:03 Lange levertijden en koud eten
21 apr 2024 om 18:53 Goed
12 apr 2024 om 16:09 Lekker en op tijd geleverd!
12 apr 2024 om 13:52 een uur na gevraagde levertijdstip, zeer spijtig! Op enkele dürüms was geen feta, hoewel dit wel gevraagd was. Verder wel oke.
11 apr 2024 om 0:07 Om 21:30 besteld. Bestelling toe gekomen om 23:20. Eten was koud frieten waren koud en slap Vlees koud De lookbroodjes waren ook niet lekker om te eten. Was de eerste keer dat ik bestelde
9 apr 2024 om 23:07 Bestelling werd veel te laat geleverd. Eten was daardoor al koud.
6 apr 2024 om 2:25 Frietjes waren plat Vlees te hard gebakken (boulet) zag zwart Brochet ook hard gebakken
4 apr 2024 om 14:41 20 minuten later dan besteld ( bestelling voor 8 mensen), maar zeer tevreden over het eten. Horizontale kapsalon! Kleine durum is best al groot. Veel vlees in alles.
9 mrt 2024 om 13:15 Oei ja was even geleden dat ik nog eens besteld heb bij jullie vrees dat ik niet vaak meer zal bestellen vroeger was het beter smakelijker .. We miste eerlijk gezegd dat de broodjes met liefde zijn gemaakt... Sorry misschien de ooit volgende beter
1 mrt 2024 om 10:00 Heel tevreden